Friskare luft med luftrenare!

Stacks Image 161


Vi är nu återförsäljare av luftrenare från bl a LigthAir för privatpersoner, företag och arbetsplatser, träningsstudior/gym, friskvårdsföretag, skönhetssalonger m m.

Luftrenare gör verkligen skillnad för personer med allergi/astma och förbättrar inomhushygienen i virustider.

Du kan beställa luftrenare utan och med filter för små och stora lokaler för att rena luften från damm, pollen, virus, bakterier, mögel, och rök.

Luftrenare utan filter:
LightAir är ett svenskt företag som med sin LightAir IonFlow, som fungerar helt utan filter, använder negativa joner för luftrening.
Den har ingen fläkt, det hörs endast en svag viskning från produktionen av negativa joner.
Negativa joner
Bioväder
LightAir IonFlow luftrenare förhindrar spridning av luftburna virus
Bra att använda i de rum där vi vistas större delen av dygnet, ex sovrum.
Finns i tre olika utföranden och i olika färger
LightAir IonFlow
Hur fungerar IonFlow?

En större luftrenare för stora ytor, lämplig för kontorslandskap m m.
LightAir_Logo-web_1
LightAir CellFlow Pro900Vi erbjuder anpassade lösningar för olika behov, även större beställningar till företag och arbetsplatser.
Det är i dessa tider en konkurrensfördel och kommer att locka kunder då ni har seriösa lösningar för personer med allergi/astma m fl.

Kontakta oss för information och beställning!
mail: info@friskareluft.nu
tfn: 070 664 91 60LightAir IonFlow

Luftrenare utan filter

LightAir IonFlow luftrenare renar luften med hjälp av jonisering. Produkterna passar lika bra i hemmet, på företag, i skolor, förskolor eller andra inomhusmiljöer och reducerar effektivt luftburna partiklar såsom pollen, avgaser, rök, allergener, bakterier, virus, mögelsporer, allergener, ultrafint damm. Karolinska Institutet har gjort forskningsstudier, inklusive djurförsök, avseende LightAir IonFlow-teknologins effekt på smittsamma luftburna virus som influensa-, roto- och caliciavirus samt andra luftburna mikrober. Studierna bevisar att tekniken effektivt reducerar viruskoncentrationen i luften och oskadliggör 97% av virus redan i luften (virus upphör att vara smittsamma).

Stacks Image 152

Blue Air Classic

Luftrenare med filtrer

Blueair Classic 31 produkter Blueair Classic-luftrenare ger dig ett hälsosammare liv. Det nordiska oberoende testinstitutet Testfakta har utsett Blueair Classic 405 till ”bäst i test” för högst kapacitet och prestanda. Men alla Classic-modeller tar bort allergi- och astmautlösande faktorer, virus, bakterier, avgaser och andra luftburna partiklar och föroreningar lika bra då de bygger på samma teknik. En Blueair Classic-luftrenare tar bort 99% av all pollen i ett rum på bara 20 minuter och renar all luft i rummet hela fem gånger varje timme. Luftrenarna har wifi och kan styras via en app i din smartphone/surfplatta.

Stacks Image 318